تاپیک: آیا در نرم‌افزار سپیدار می‌توان برای یک فاکتور خرید چند رسید انبار صادر کرد؟
  • این موضوع 6 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 ماه پیش بدست Maryam Mohammadi به‌روزرسانی شده است.
نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      mohamad
      مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
      یک فاکتور خرید دارم که شامل سه نوع کالاست در اولین ارسال یکی از کالاها کامل تحویل شده، اما از دو کالای دیگر فقط بخشی از تعداد فاکتور به انبار رسیده است
      برای مقدار تحویل‌گرفته‌شده، از روی فاکتور خرید رسید انبار صادر کردم وقتی بقیه کالاها ارسال شوند می‌توانم دوباره برای همان فاکتور رسید انبار بزنم یا باید فاکتور خرید جدیدی ثبت کنم؟

Maryam Mohammadi
      مشارکت کننده

سلام وقت شما هم بخیر
      در نرم‌افزار سپیدار می‌توانید برای یک فاکتور خرید چند رسید انبار صادر کنید در رسید اول فقط تعداد کالاهایی را ثبت کنید که واقعاً تحویل گرفته‌اید
      برای اینکه موضوع روشن‌تر شود در نمونه زیر یکی از کالاها کامل و دو کالای دیگر ناقص وارد انبار شده‌اند

تصویر پیوست انجمن

Maryam Mohammadi
        مشارکت کننده

در این رسید مقدار تحویل واقعی هر کالا ثبت شده است کامل یا ناقص بودن دریافت کالاها از مقایسه تعداد فاکتور با مقدار ثبت‌شده در رسید مشخص می‌شود.

mohamad
      مشارکت کننده

پس وقتی محموله بعدی رسید دوباره همان فاکتور خرید را در رسید انبار انتخاب کنم؟

Maryam Mohammadi
        مشارکت کننده

بله
        یک رسید انبار جدید باز کنید و همان فاکتور خرید را به‌عنوان مبنا انتخاب کنید نرم‌افزار سپیدار مقدار دریافت‌شده قبلی را در نظر می‌گیرد و مقدار باقی‌مانده اقلام را نمایش می‌دهد.

در نمونه زیر، کالایی که در رسید اول کامل تحویل شده دیگر باقی‌مانده‌ای ندارد که نمایش داده نشده اما دو کالای دیگر هنوز مقدار باز دارند

تصویر پیوست انجمن

مقدار ستون باقی‌مانده نشان می‌دهد چه تعداد از هر کالا هنوز تحویل نشده است بنابراین تا زمانی که اقلام فاکتور باقی‌مانده داشته باشند، می‌توان در نرم‌افزار سپیدار رسید انبار دیگری بر مبنای همان فاکتور صادر کرد.

mohamad
      مشارکت کننده

متوجه شدم پس لازم نیست برای هر مرحله تحویل، فاکتور خرید جداگانه ثبت کنم

Maryam Mohammadi
        مشارکت کننده

بله همان فاکتور خرید کافی است و دریافت کالاها می‌تواند طی چند رسید انبار ثبت شود

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.