تاپیک: تغییر قالب فاکتور و پیش فاکتور در نرم افزار سپیدار
نمایش 7 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      kamaljamali115
      مشارکت کننده

سلام خدمت دوستان و همکارارن گرامی

چطوری میتونم قالب فاکتور و پیش فاکتور هامو که دارای فیلد های متعددی هست اندازه فیلد هارو تغییر بدم یا یک مقداری فاصله بین هر کدومشون اعمال کنم؟

سلام
      شما میتونید از قسمت فهرست فاکتور ها و پیش فاکتور ها روی هر یک از فاکتور هاتون کلیک کرده و با استفاده از علامت چاپ اون رو با فرمت مد نظر مشاهده کنید .
      در صفحه باز شده که فاکتور قابل مشاهده است در نوار بالایی با استفاده از گزینه ویرایش صفحه میتونید قبل از گرفتن پرینت تغییرات ظاهری را اعمال کنید و پس از آن پرینت بگیرید.

ولی اگر بخواهید این تغییرات ذخیره شود و از این قالب برای تمامی فاکتور هاتون استفاده مسیر جداگانه ای چیش رو دارید.
      از قسمت سیستم ها ،شرکت را انتخاب کنید و از قسمت فهرست ، گزارشساز را انتخاب کنید.
      در صفحه باز شده(گزارشات)روی قسمت مشتریان و فروش کلیک کرده و از زیرشاخه های آن بنا به نیاز(فاکتور و یا پیش فاکتور) را انتخاب کرده و روش راست کلیک کنید و گزینه ویرایش گزینه را انتخاب کنید.که کلید F2 نیز همین کا را انجام خواهد داد .
      در صفحه باز شده در قسمت نوار ابزار دومین گزینه که (طراحی) نام دارد را انتخاب کنید .
      در صفحه باز شده میتوانید با استفاده از ابزار های مورد نیاز و موجود تغییرات را اعمال کرده و در آخر ذخیره نمایید .
      قبل از انجام تغییرات حتما یک کپی از فرم نیازمند به ویرایش تهیه نمایید تا در صورت نیاز بتوانید آن را بازیابی نمایید.
      و یا برای اطمینان خاطرتان این کار را به کارشناسان مجرب irhesab.com بسپارید تا براتون انجام بدن.
      موفق و پیروز باشید.

www.aliramezani
      مشارکت کننده

سلام
      برای فاکتور و پیش فاکتور و … درست
      ولی برای تغییرات در قالب فیش حقوقی نمیشه از این مسیر اقدام کرد.
      لطفا راهنمایی کنید.
      ممنون

tezgiftcompany
      مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
      لطفا بفرمایید تغییرات در فیش حقوقی به چه شکله؟
      چطور میشه چاپ فیش حقوقی در سپیدار را تغییر داد؟
      من میخام در چاپ فیش حقوقی در سپیدار جای امضا و لوگو بذارم

درود هزاران درود بی پایان خدمت تمامی دوستان و همکاران گرامی.
      برای اعمال تغییرات در فیش حقوقی بر خلاف فاکتور و پیش فاکتور که در قسمت گزارش ساز میباشد ، جهت تغییرات در قالب فیش حقوقی از این قسمت قابل انجام نمیباشد.

از مسیر زیر اقدام میکنیم:

حقوق و دستمزد—>قسمت عملیات –> محاسبات –>
      در فرم باز شده در بالای فرم یه علامت برگه هست که اگه موس رو روش نگهداریم (طراحی فیش ) برامون نمایش داده میشه .
      **نکته:قبل از زدن دکمه طراحی فیش حتما کارمند هارا انتخاب کنید و رو محاسبه کلیلک کنید تا داده ای برای ویرایش و طراحی در سیستمتون وجود داشته باشه .
      با انتخاب این گزینه فرم جدیدی برامون باز میشه که همان فرم (طراحی گزارش ) هست.
      در فرم طراحی گزارش دومین آیکون در بالای فرم از سمت راست (طراحی ) را انتخاب میکنید.
      اکنون میتوانید قالب فیش حقوقی خود را ویرایش و طراحی کنید.

**نکته:بعد از اتمام طراحی ممکنه با زدن دکمه ذخیره در صفحه ویرایش با خطا مواجه بشین و ویرایش اعمال شده ذخیره نشه، پس صفه ویرایش را بدون ذخیره کردن ببندید.(حالا همان فرم <طراحی گزارش>را میبینید که از همان گزینه طراحی را انتخاب کرده بودید. در همین فرم از گزینه های بالا گزینه ذخیره و یا ذخیره و بستن را انتخاب کنید،با این کار همان ویرایشی که اعمال شده بود در قالب فیش حقوقی جدید برای شما ذخیره خواهد شد.
      و در قسمت چاپ نیز قابل مشاهده و استفاده خواهد بود.

در صورت بروز مشکل و حل نشدن میتونید با کارشناسان irhesab.com در ارتباط باشید.

موفق و پیروز باشید.

Mahdieh Nateghi
      مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
      در خصوص تغییر فرمت طی مراحل ذکر شده در هنگام ذخیره خطایی با عنوان “ذخیره از طریق برنامه صورت می گیرد” که تنها میتوان تایید نمود یا جرئیات خطا را مشاده کرد و نهایتا مجبور به خروج بدون ذخیره خواهیم بود.
      لازم به ذگر است دیتا بیس sql ورژن ۲۰۰۸ است ک در صدد بروز رسانی به ۲۰۱۹ هستیم با این تغییر آیا خطا برطرف میشود ؟

سلام وقتتون بخیر باشه
      بنده خودم از sql 2019 استفاده میکنم و متاسفانه اینکه مجبور به خروج از صفحه ویرایش بدون ذخیره کردن فیش ویرایش شدم هستم.
      به احتمال زیاد با بروز رسانی sql این ایراد برطرف نخواهد شد و مربوطه به خود برنامه و کد های نرم افزار سپیدار است.
      ولی در نهایت در فرم طراحی گزارش با کلیک بر روی گزینه ذخیره و یا ذخیره و بستن همان ویرایش اعمال شده در قالب فیش حقوقی جدید ذخیره میشه و قابل استفاده است.

نمایش 7 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.