✍️ پاسخ بده تاپیک: خطای نمیتوان به تاریخ قبل از آخرین فاکتور صادر شده فاکتور جدید ثبت نمود برچسب ها: خطای تاریخ آخرین فاکتور این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 ماه، 2 هفته پیش بدست javad.shahmohammadi7480 بهروزرسانی شده است. نمایش 1 پاسخ رشته ها نویسنده نوشتهها 2025-08-31 در 09:04 #17618 kamaljamali115مشارکت کننده علت مشاهده پیغام «نمیتوان به تاریخ قبل از آخرین فاکتور صادر شده فاکتور جدید ثبت نمود» چیست؟ ممنون میشم یکی توضیح بده بتونم حل کنم من یه فاکتوری میخام صادر کنم برای سه روز قبل 2025-08-31 در 09:06 #17619 javad.shahmohammadi7480مدیرکل این خطا زمانی نمایش داده میشود که سیستم اجازه صدور فاکتور فروش با تاریخی زودتر از آخرین فاکتور ثبتشده را نمیدهد. برای لغو این کنترل میتوانید مراحل زیر را انجام دهید: از منوی عمودی وارد بخش تنظیمات شوید. گزینه عملیات —-> تنظیمات را انتخاب کنید. وارد تب مشتریان و فروش شوید. تیک گزینه «کنترل تاریخ در اسناد فروش انجام شود» را غیرفعال نمایید. ❤️ تشکر 1 نویسنده نوشتهها نمایش 1 پاسخ رشته ها شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید. ورود نامکاربری: کلمهعبور: مرا وارد شده نگهدار ثبت نام | ورود با Google ورود