- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 هفته، 5 روز پیش بدست
ali poorgholamhossein بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2025-11-16 در 14:48 #18803
ali021rohh
مشارکت کنندهسلام یک سوال برای من پیش اومده چرا وقتی درخواست برگشتی صادر میکنم، قیمت کالا بهصورت خودکار درج نمیشود؟
-
2025-11-16 در 14:50 #18804
ali poorgholamhossein
مدیرکلسلام پورغلامحسین هستم کارشناس سپیدار سیستم
وقتی اعلامیه قیمت برای یک کالا تنظیم شده، انتظار داریم که قیمت هنگام صدور درخواست برگشتی خودکار بیاید. اما گاهی این اتفاق نمیافتد. دلیلش معمولاً یکی از موارد زیر است:بررسی نوع فروش
وارد بخش مشتریان و فروش شو و اعلامیه قیمتها را باز کن.
نوع فروشی که برای کالای مورد نظر در اعلامیه قیمت ثبت شده را ببین و همان نوع فروش را در درخواست برگشتی انتخاب کن.
اگر نوع فروش متفاوت باشد، سیستم قیمت را خودکار درج نمیکند.بررسی ردیابی و گروه مشتری
اگر در اعلامیه قیمت برای کالا ردیابی (Tracking) یا گروه مشتری مشخص شده، حتماً همان شرایط را در درخواست برگشتی هم رعایت کن.
عدم رعایت این تنظیمات باعث میشود که قیمت بهصورت خودکار فراخوانی نشود.
-
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
- 🔗 «آیا امکان صدور چند فاکتور برای یک درخواست برگشتی در نرم افزار سپیدار وجود دارد؟»در سیستم سفارش گیری و پخش سپیدار سرد | گرم • 2025-11-16
- 🔗 «راهنمای وارد کردن توضیحات تکمیلی در درخواست برگشتی در نرم افزار سپیدار»در سیستم سفارش گیری و پخش سپیدار سرد | گرم • 2025-11-16
- 🔗 «راهنمای رفع مشکل عدم نمایش صحیح قیمت در درخواست برگشتی در نرمافزار سپیدار»در سیستم سفارش گیری و پخش سپیدار سرد | گرم • 2025-11-16
- 🔗 «آموزش تبدیل درخواست برگشتی به فاکتور برگشتی در نرم افزار سپیدار (۲ روش ساده)»در سیستم سفارش گیری و پخش سپیدار سرد | گرم • 2025-11-16
- 🔗 دلایل نمایش ندادن نام مشتری هنگام ثبت درخواست برگشتی در نرم افزار سپیداردر سیستم سفارش گیری و پخش سپیدار سرد | گرم • 2025-11-16
- 🔗 رفع خطای حذف درخواست برگشتی در نرم افزار سپیدار | علت و راهکار قطعیدر سیستم سفارش گیری و پخش سپیدار سرد | گرم • 2025-11-16