تاپیک: علت نمایش ندادن برخی معینها در تعریف انبار در نرم افزار سپیدار
برچسب ها: انبار
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 8 ماه، 3 هفته پیش بدست
ali poorgholamhossein بهروزرسانی شده است.
نمایش 1 پاسخ رشته ها
- نویسندهنوشتهها
- 1404-09-05 در 10:10 #18923
kamaljamali115
مشارکت کنندهسلام وقتتون بخیر من وقتی میخوام توی تعریف انبار معین انتخاب کنم بعضی از معین ها نمایش داده نمی شوند دلیلش چی هستش ؟
- 1404-09-05 در 10:15 #18924
ali poorgholamhossein
مدیرکلسلام پورغلامحسین هستم کارشناس نرم افزار سپیدار
اگر هنگام تعریف انبار در نرم افزار سپیدار میخواهید حساب معین انتخاب کنید اما بعضی از معینها نمایش داده نمیشوند، معمولاً این مشکل به چند دلیل زیر رخ میدهد:نوع حساب معین مناسب انبار نیست
فقط معینهایی که ماهیت موجودی کالا یا حسابهای مرتبط دارند، در لیست انتخابِ انبار قابل مشاهده هستند.
حساب معین تعریف شده تفصیلی پذیر است ، در این صورت در بخش تعریف انبار، معین انبار مورد نظر ما نمایش داده نمیشود .
- نویسندهنوشتهها
نمایش 1 پاسخ رشته ها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
موضوعات مرتبط
مشاهدهٔ بیشتر
- 🔗 من یک طرف حساب در سپیدار معرفی کردم ولی در سیستم انبار نمیبینم؟در سیستم انبار تولیدی و بازرگانی سپیدار • 1405-02-09
- 🔗 علت نمایش ندادن حساب معین در عملیات اول دوره نرمافزار سپیداردر سیستم حسابداری سپیدار • 1404-07-21
- 🔗 ثبت موجودی اول دوره کالاها در نرمافزار سپیداردر سیستم انبار تولیدی و بازرگانی سپیدار • 1404-07-21
- 🔗 رفع خطای «برای برخی از خروج انبارها فاکتور فروش صادر نشده است» در نرمافزار سپیداردر سیستم انبار تولیدی و بازرگانی سپیدار • 1404-07-20
- 🔗 آموزش باز کردن سیستم تأمینکنندگان و انبار در نرمافزار سپیداردر سیستم انبار تولیدی و بازرگانی سپیدار • 1404-07-20