تاپیک: مرخصی کارکنان در ماه‌های گذشته در سپیدار ثبت نشده چگونه مانده مرخصی را اصلاح کنیم؟
نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      mohamad
      مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
      شرکت حدود ۸ ماه است که برای کارکنان در نرم‌افزار سپیدار محاسبه حقوق انجام می‌دهد اما در این مدت مرخصی‌هایی که کارکنان استفاده کرده‌اند به‌درستی در سیستم ثبت نشده است
      الان که مانده مرخصی کارکنان را بررسی می‌کردم متوجه شدم سپیدار برای آنها مرخصی استحقاقی محاسبه کرده، در حالی که کارکنان در این ۸ ماه از مرخصی خود استفاده کرده‌اند و مصرف مرخصی آنها در نرم‌افزار ثبت نشده است
      برای اصلاح این وضعیت باید مرخصی‌های استفاده‌شده طی این ۸ ماه را یکجا در ماه جاری وارد کنم یا باید اطلاعات ماه‌های گذشته را اصلاح کنم؟

Maryam Mohammadi
      مشارکت کننده

سلام
      اگر مشخص است هر کارمند در ماه‌های گذشته چه میزان مرخصی استفاده کرده، ابتدا میزان مرخصی مصرف‌شده را به تفکیک کارمند و ماه مشخص کنید
      در صورتی که امکان اصلاح اطلاعات دوره‌های گذشته در سپیدار وجود دارد روش صحیح‌تر این است که مرخصی هر کارمند را در همان ماهی که واقعاً استفاده شده ثبت کنید
      برای مثال اگر کارمندی در خرداد ۲ روز، مرداد ۱ روز و شهریور ۳ روز مرخصی استفاده کرده است بهتر است مجموع این ۶ روز را به‌عنوان مرخصی ماه جاری ثبت نکنید و اطلاعات مربوط به هر دوره را بر اساس واقعیت همان ماه اصلاح کنید
      پس از انجام اصلاحات، محاسبات و مانده مرخصی کارمند را مجدداً کنترل کنید
      اگر دوره‌های گذشته قطعی شده‌اند و امکان اصلاح آنها وجود ندارد، ابتدا مانده صحیح مرخصی هر کارمند را بر اساس مستندات محاسبه کرده و سپس مانده مرخصی را از طریق امکانات مربوط به اصلاح اطلاعات و مانده مرخصی در سیستم حقوق و دستمزد سپیدار اصلاح کنید
      همچنین تمام مرخصی‌های ۸ ماه گذشته را به‌عنوان مصرف مرخصی ماه جاری ثبت نکنید زیرا در این صورت گزارش کارکرد ماه جاری با واقعیت مطابقت نخواهد داشت

mohamad
      مشارکت کننده

ممنون
      یک مشکل دیگه هم داریم من بررسی کردم و متوجه شدم برای این ۸ ماه تقریباً هیچ مستندی از مرخصی کارکنان نداریم نه فرم مرخصی داریم و نه اطلاعات حضور و غیاب قابل اتکایی که مشخص کند هر کارمند دقیقاً چه روزهایی مرخصی بوده
      در این شرایط باید چیکار کنم؟ آیا می‌تونم از مدیر شرکت یا خود کارمندها بپرسم چند روز مرخصی استفاده کرده‌اند و بر اساس گفته آنها مانده مرخصی را در سپیدار اصلاح کنم؟

Maryam Mohammadi
      مشارکت کننده

در این شرایط بهتر است مانده مرخصی کارکنان را بر اساس حدس یا برآورد شخصی اصلاح نکنید
      ابتدا بررسی کنید آیا امکان بازسازی اطلاعات از منابع دیگری مانند دستگاه حضور و غیاب، لیست شیفت‌ها، درخواست‌های مرخصی، مکاتبات داخلی یا سایر سوابق شرکت وجود دارد یا خیر
      اگر واقعاً هیچ سابقه قابل اتکایی وجود ندارد، می‌توانید موضوع را با مدیریت و کارکنان بررسی کنید تا میزان مرخصی استفاده‌شده هر شخص مشخص شود اما بهتر است نتیجه صرفاً به‌صورت شفاهی باقی نماند
      پس از توافق درباره میزان مرخصی استفاده‌شده، یک صورتجلسه یا تأییدیه کتبی تهیه شود و میزان مرخصی مصرف‌شده و مانده مورد تأیید هر کارمند در آن مشخص باشد
      سپس بر اساس این مستند، اصلاحات لازم را در اطلاعات و مانده مرخصی کارکنان در سپیدار انجام دهید
      نکته:مانده مرخصی می‌تواند هنگام تسویه‌حساب، بازخرید مرخصی و حتی در اختلافات احتمالی کارگر و کارفرما اهمیت داشته باشد. بنابراین حسابدار نباید بدون داشتن مبنای قابل استناد، مانده مرخصی کارکنان را کاهش دهد
      اگر سوابق گذشته ناقص است، ابتدا مبنای مستندی برای اصلاح ایجاد کنید و سپس اطلاعات سپیدار را بر اساس آن اصلاح نمایید

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.