برچسب ها: مشکل در نصب و اجرای نرمافزار سپیدار
- این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 هفته، 1 روز پیش بدست
javad.shahmohammadi7480 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2025-11-20 در 16:52 #18888
roya shokriمشارکت کنندهسلام و احترام
واقعاً چند روزه درگیر نصب سپیدار هستم و هرکاری بوده انجام دادم. حتی ویدئوی آموزشی موجود در سایت سپیدار رو مرحلهبهمرحله نگاه کردم و دقیقاً طبق همون پیش رفتم، اما باز هم نرمافزار اجرا نمیشه.
اگر امکانش هست لطفاً راهنماییم کنید که بدونم مشکل از کجاست و چطور میتونم نصب رو درست انجام بدم. -
2025-11-20 در 16:57 #18891
javad.shahmohammadi7480مدیرکلدرود و عرض ادب
برای اینکه بتوانیم به دقیقترین شکل ممکن مشکل شما را در نصب نرمافزار سپیدار بررسی کنیم، لطفاً بفرمایید که نصب را روی چه نوع سیستمی انجام دادهاید؟از آنجایی که نصب سپیدار روی سیستمهای مختلف ممکن است شرایط متفاوتی داشته باشد، اطلاع از نسخه ویندوز، سختافزار سیستم و نوع نصب کمک میکند بتوانیم سریعتر مشکل شما را برطرف کنیم.
به طور کلی ما به تمام مشتریان پیشنهاد میکنیم که برای داشتن بهترین عملکرد، از ویندوز 10 نسخه 64 بیتی استفاده کنند؛ زیرا این نسخه بیشترین سازگاری را با نرمافزار سپیدار دارد و احتمال بروز خطاهای نصب یا اجرا را به حداقل میرساند.
در صورت ارائه مشخصات سیستم، میتوانیم مرحلهبهمرحله شما را در رفع مشکل نصب سپیدار راهنمایی کنیم.
-
2025-11-20 در 17:00 #18892
roya shokriمشارکت کنندهاز اینکه به سرعت پاسخگو بودید، سپاسگزارم.
بنده از ویندوز 11 نسخه 64 بیتی استفاده میکنم و خوشبختانه مشخصات سختافزاری سیستمم بهقدری مناسب است که بدون مشکل از ویندوز 11 پشتیبانی میکند. بنابراین از نظر سختافزاری، سیستم من کاملاً با نصب و اجرای نرمافزار سپیدار سازگار است.در صورت نیاز، میتوانم مشخصات دقیق سیستم را نیز ارسال کنم تا بررسی شود آیا تنظیمات یا پیشنیاز خاصی برای اجرای بهتر سپیدار لازم است؟
-
2025-11-20 در 17:22 #18893
javad.shahmohammadi7480مدیرکلاولویت اصلی تیم پشتیبانی ما، پاسخگویی سریع و دقیق به مشتریانی است که پرسشهای خود را در انجمن سپیدار مطرح میکنند و خوشحالیم که توانستیم در این زمینه در خدمت شما باشیم.
با توجه به توضیحاتی که ارائه فرمودید، سیستم شما از نظر سختافزاری کاملاً مناسب برای اجرای نرمافزار سپیدار است.
اما لازم است توجه داشته باشید که فرآیند نصب سپیدار روی ویندوز 11 کمی با نسخههای قبلی ویندوز متفاوت است.
لطفاً پیش از نصب مجدد، موارد زیر را با دقت بررسی و رعایت کنید:نکات مهم قبل از نصب نرمافزار سپیدار در ویندوز 11
✔ عدم وجود آنتیویروس
در زمان نصب، هیچ آنتیویروسی نباید روی سیستم فعال باشد.✔ تنظیم Region روی Persian – Iran
برای جلوگیری از بروز خطاهای تاریخ، زبان و Encoding حتماً منطقه سیستم را روی ایران تنظیم کنید.✔ غیرفعال کردن فایروالها (Windows Firewall)
تمام فایروالها باید در حالت Off قرار بگیرند.✔ انتخاب مسیر نصب صحیح
طبق آموزش ویدئویی، مسیر نصب نرمافزار و مسیر دیتابیس را جداگانه و روی درایوی غیر از درایو ویندوز انتخاب کنید.✔ فعالسازی و نصب NET Framework 3.5.
نکته مهم کاربران ویندوز 11:
نسخهای از NET Framework 3.5 که داخل پکیج سپیدار قرار دارد، مخصوص ویندوز 8 است و همان نسخه باید روی ویندوز 11 نیز نصب شود.نکات مهم مربوط به SQL Server
🔸 به کاربران ویندوز 11 توصیه میکنیم هیچ نسخهای از SQL Server از قبل روی سیستم نصب نباشد.
اگر نسخهای نصب شده، آن را بهطور کامل حذف کنید.🔸 سپس نسخه SQL Server 2019 موجود در پکیج سپیدار را نصب کنید.
🔸 هنگام نصب SQL Server 2019 میتوانید برای دیتابیسها رمز sa تعیین کنید که از امنیت بسیار بالایی برخوردار است.
(لطفاً رمز را بهخوبی نگهداری کنید.)مرحله آخر نصب
پس از رعایت دقیق تمام نکات بالا، نصب نرمافزار سپیدار را آغاز کنید.
با انجام این موارد، معمولاً مشکل نصب سپیدار در ویندوز 11 بهطور کامل برطرف میشود.در صورتی که طی فرآیند نصب با هرگونه خطا یا ابهامی مواجه شدید، میتوانید سؤال خود را در انجمن مطرح کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت بررسی و راهنمایی کنند.
با آرزوی موفقیت و همراهی همیشگی شما 🌿
-
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.