- این موضوع 5 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 ماه، 1 هفته پیش بدست
Maryam Mohammadi بهروزرسانی شده است.
- نویسندهنوشتهها
- 1405-04-21 در 09:56 #21537
سعید رضایی نیا
مشارکت کنندهسلام وقت بخیر
ما فروش قطعات یدکی داریم و میخوام مبلغ فروش قطعات داخل یک حساب جدا ثبت بشه که از بقیه فروشهامون قابل تفکیک باشه
چطور میتونم یک حساب معین با عنوان «فروش قطعات یدکی» تعریف کنم؟ - 1405-04-21 در 10:03 #21538
Maryam Mohammadi
مشارکت کنندهسلام وقت شما هم بخیر
از مسیر زیر وارد درختواره حسابها بشید:
حسابداری ← درختواره حسابها
حساب کل فروش رو انتخاب کنید و یک حساب جدید با مشخصات زیر بسازید:
نوع حساب: معین
حساب سرشاخه: فروش
عنوان حساب: فروش قطعات یدکی
وضعیت: فعال
ماهیت: بستانکار
کد حساب رو هم متناسب با ادامه کدینگ فعلی شرکت وارد کنید.
اگر برای این حساب گزارش تفصیلی خاصی نیاز ندارید تیک «تفصیلیپذیر» رو فعال نکنید و بعد حساب رو ذخیره کنید. - 1405-04-21 در 10:07 #21539
سعید رضایی نیا
مشارکت کنندهممنون حساب رو تعریف کردم
الان یک فاکتور فروش ثبت کردم ولی وقتی سند حسابداریش رو دیدم مبلغ هنوز به حساب «فروش داخلی محصولات» رفته و داخل حساب «فروش قطعات یدکی» ثبت نشده
باید جای دیگهای هم این حساب رو معرفی کنم؟
- 1405-04-21 در 10:11 #21540
Maryam Mohammadi
مشارکت کنندهبله فقط تعریف حساب در درختواره کافی نیست
باید حساب جدید رو داخل نوع فروشی که در فاکتور استفاده میکنید انتخاب کنید
از مسیر زیر وارد بشید:
مشتریان و فروش ← نوع فروش
نوع فروش موردنظر رو باز کنید و مقابل گزینه فروش کالا حساب «فروش قطعات یدکی» رو انتخاب و ذخیره کنید.
بعد یک فاکتور فروش جدید با همین نوع فروش ثبت و سند حسابداریش رو صادر کنید
- 1405-04-21 در 10:15 #21541
سعید رضایی نیا
مشارکت کنندهدرست شد
داخل نوع فروش هنوز حساب «فروش داخلی محصولات» انتخاب شده بود تغییرش دادم و سند فاکتور جدید به حساب فروش قطعات یدکی رفت
ممنونم- 1405-04-21 در 10:23 #21542
Maryam Mohammadi
مشارکت کنندهخواهش میکنم
پس مشکل از این بوده که حساب جدید فقط در درختواره تعریف شده بود ولی در نوع فروش معرفی نشده بودفقط توجه کنید که این تغییر روی فاکتورهای جدید اعمال میشه و سندهایی که قبلاً صادر شدند خودکار تغییر نمیکنند.
- نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
- 🔗 چطور میشه فهمید مانده حساب مشتری چقدره؟ فاکتور فروش هاش و دریافتی ها و مانده هاش در سیستم سپیدار؟در سیستم مشتریان و فروش سپیدار • 1405-02-27
- 🔗 چرا نمیتونم فاکتور قبل از تاریخ آخرین فاکتور نمیتونم ثبت کنم؟در سیستم مشتریان و فروش سپیدار • 1405-02-27
- 🔗 مواردی که در آنها امکان تعیین سقف اعتبار برای طرف حساب در سپیدار وجود ندارددر سیستم مشتریان و فروش سپیدار • 1404-07-29
- 🔗 آموزش گروهبندی مشتریان و تأمینکنندگان در نرمافزار سپیداردر سیستم مشتریان و فروش سپیدار • 1404-07-29
- 🔗 آیا صدور درخواست فروش در نرمافزار سپیدار باعث کسر موجودی کالا میشود؟در سیستم سفارش گیری و پخش سپیدار سرد | گرم • 1404-07-23