تاپیک: نحوه تسویه قسط فاکتور فروش با رسید دریافت در سپیدار
نمایش 2 پاسخ رشته ها
✅ حل شد
✅ پاسخ پذیرفته‌شده — Maryam Mohammadi
برای تسویه قسط از روی فاکتور فروش مراحل زیر را انجام دهید: فهرست فاکتورهای فروش ⬅️ بازکردن فاکتور موردنظر ⬅️ انتخاب گزینه «ایجاد تقسیط» ⬅️ نمایش اقساط ثبت‌شده ⬅️ تیک‌زدن ردیف قسط اول ⬅️ انتخاب گزینه «تسویه با رسید» ⬅️ انتخاب رسید دریافت مربوط به همان مشتری ⬅️ تأیید و ذخیره پس از …
مشاهدهٔ پاسخ
  • نویسنده
      Mori
      مشارکت کننده

سلام
      یک فاکتور فروش به مبلغ ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال ثبت کرده‌ام و از طریق گزینه «ایجاد تقسیط»، آن را به سه قسط ۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریالی تقسیم کرده‌ام

برای قسط اول نیز یک رسید دریافت شامل ۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال وجه نقد و ۱۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال چک دریافتی ثبت شده است چطور این رسید را به قسط اول متصل کنم تا قسط تسویه شود؟

Maryam Mohammadi
      مشارکت کننده
      ✅ پاسخ پذیرفته‌شده
      🏆 بهترین پاسخ

برای تسویه قسط از روی فاکتور فروش مراحل زیر را انجام دهید:
      فهرست فاکتورهای فروش
      ⬅️ بازکردن فاکتور موردنظر
      ⬅️ انتخاب گزینه «ایجاد تقسیط»
      ⬅️ نمایش اقساط ثبت‌شده
      ⬅️ تیک‌زدن ردیف قسط اول
      ⬅️ انتخاب گزینه «تسویه با رسید»
      ⬅️ انتخاب رسید دریافت مربوط به همان مشتری
      ⬅️ تأیید و ذخیره

پس از انجام این مراحل، قسط اول به‌صورت تسویه‌شده نمایش داده می‌شود و اقساط بعدی همچنان باز می‌مانند

تصویر پیوست انجمن

Mori
      مشارکت کننده

بعداً بخوام وضعیت اقساط بررسی کنم از کجا می‌توانم ببینم؟ چون در سپیدار فهرست جداگانه‌ای برای تقسیط فاکتورهای فروش مشاهده نمی‌کنم

Maryam Mohammadi
        مشارکت کننده

برای مشاهده وضعیت اقساط در دفعات بعد نیز باید از فهرست فاکتورهای فروش، همان فاکتور را باز کرده و دوباره گزینه «ایجاد تقسیط» را انتخاب کنید در این فرم، مبلغ، تاریخ سررسید و وضعیت تسویه هر قسط قابل مشاهده است

نمایش 2 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.