سلام و عرض ادب 🌸
من دارم اطلاعات کالاها و خدمات رو از طریق فایل اکسل وارد نرمافزار سپیدار میکنم، اما هر بار با خطا مواجه میشم و سیستم بعضی از سطرها رو نمیپذیره. ممنون میشم اگر دقیق بفرمایید چه نکاتی رو باید موقع دریافت اطلاعات از اکسل رعایت کنم تا فایل بدون خطا در سپیدار بارگذاری بشه.
سلام و وقت بخیر 🌷
برای اینکه اطلاعات کالا، خدمت یا داراییها از طریق اکسل بهدرستی در نرمافزار سپیدار دریافت شود، حتماً باید نکات زیر را دقیق و کاراکتر به کاراکتر رعایت کنید:
واحدهای سنجش:
عنوان تمام واحدهای سنجش (مثل کیلوگرم، عدد، متر و…) که در فایل اکسل وجود دارند، باید دقیقاً با همان عنوان و نگارش در سیستم سپیدار از قسمت «واحد سنجش جدید» تعریف شده باشند.
🔸 مثال: اگر در اکسل نوشتهاید «کیلوگرم»، باید در سیستم نیز دقیقاً همین عبارت (و نه مثلاً «کیلو گرم» یا «كيلوگرم») وجود داشته باشد.
واحد فرعی:
اگر برای کالاها واحد فرعی تعریف کردهاید، باید عنوان واحدهای فرعی نیز دقیقاً مطابق با همان اصول بالا، از قبل در سیستم ثبت شده باشد.
کد انبار:
کد انباری که در فایل اکسل برای هر کالا وارد شده است باید در سیستم سپیدار قبلاً ایجاد شده باشد و دقیقاً با همان عدد یا کد منطبق باشد.
ساختار فایل اکسل:
سایر ستونها و اطلاعات موجود در فایل اکسل باید دقیقاً مطابق با فایل نمونه اکسل موجود در سیستم سپیدار باشند. توصیه میشود همیشه از فایل نمونه موجود در نرمافزار برای بارگذاری اطلاعات جدید استفاده کنید.
📌 نکته مهم:
کوچکترین تفاوت در نگارش، فاصله یا حروف فارسی و انگلیسی (مانند «ک» و «ك») ممکن است باعث شود سیستم اطلاعات را نپذیرد. بنابراین قبل از بارگذاری نهایی، فایل اکسل را با دقت بازبینی کنید.