تاپیک: چرا در نرم افزار سپیدار بعد از ثبت کدپستی مشتری، سامانه مودیان همچنان خطای کدپستی می‌دهد؟
نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      mohamad
      مشارکت کننده

سلام
      هنگام ارسال یک صورتحساب فروش برای مشتری حقیقی به سامانه مودیان، با خطای «کدپستی خریدار وارد نشده است» مواجه شدم
      بعد از مشاهده خطا، وارد فرم طرف حساب شدم و کدپستی مشتری را تکمیل و ذخیره کردم اما وقتی دوباره از فرم جمع‌آوری صورتحساب گزینه امضای صورتحساب و ارسال را می‌زنم، همچنان همان خطای کدپستی نمایش داده می‌شود.

با وجود اینکه کدپستی طرف حساب را اصلاح کرده‌ام، چرا خطا برطرف نشده است؟

Maryam Mohammadi
      مشارکت کننده

سلام
      اطلاعاتی که هنگام صدور فاکتور فروش روی فاکتور ثبت شده، با اصلاح اطلاعات طرف حساب به‌صورت خودکار روی فاکتور قبلی به‌روزرسانی نمی‌شود
      بنابراین صرفاً ثبت کدپستی در فرم طرف حساب کافی نیست
      ابتدا باید فاکتور فروش مربوطه را ویرایش و مجدداً ذخیره کنید تا اطلاعات جدید مشتری روی فاکتور اعمال شود
      ⬇️
      سپس صورتحساب جمع‌آوری‌شده قبلی را نیز حذف یا مجدداً جمع‌آوری کنید
      ⬇️
      بعد از جمع‌آوری مجدد صورتحساب، گزینه امضای صورتحساب و ارسال را انتخاب نمایید
      در این حالت، صورتحساب با اطلاعات به‌روزشده مشتری از جمله کدپستی برای سامانه مودیان ارسال خواهد شد
      نکته:
      اگر فاکتور فروش به دلیل استفاده در تسویه حساب طرف مقابل قابل ویرایش نباشد، ابتدا باید تسویه مربوط به آن فاکتور موقتاً حذف شود، فاکتور اصلاح و ذخیره شود و پس از انجام عملیات لازم، تسویه مجدداً ثبت گردد

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.