تاپیک: چرا در نرم افزار سپیدار فاکتوری که قبلاً به سامانه مودیان ارسال و تأیید شده، همچنان در «صورتحساب‌های نیازمند ارسال» نمایش داده می‌شود؟
  • این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 هفته پیش بدست Maryam Mohammadi به‌روزرسانی شده است.
نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      mohamad
      مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
      چند روز قبل یکی از فاکتورهای فروش را از طریق ماژول سامانه مودیان مالیاتی سپیدار جمع‌آوری، امضا و ارسال کردم
      بعد از چند روز برای ارسال فاکتورهای جدید، وارد مرور سامانه مودیان مالیاتی شدم و متوجه شدم همان فاکتور قبلی هنوز در بخش «صورتحساب‌های نیازمند ارسال» نمایش داده می‌شود
      چون تاریخ صورتحساب برای ارسال گذشته بود، خواستم از روی فاکتور فروش تاریخ آن را ویرایش کنم، اما سپیدار پیام داد که این سند قبلاً به سامانه مودیان ارسال شده است
      برای اطمینان بیشتر، از مسیر سامانه مودیان مالیاتی → فهرست صورتحساب‌ها وضعیت فاکتور را بررسی کردم که «ارسال شده» و تأیید بود. همچنین وارد کارپوشه خود در سامانه مالیاتی شدم و دیدم صورتحساب واقعاً در بین صورتحساب‌های ارسال‌شده وجود دارد
      با این شرایط، علت نمایش مجدد فاکتور در «صورتحساب‌های نیازمند ارسال» چیست و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟

Maryam Mohammadi
      مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
      ابتدا بررسی کنید نرم‌افزار سپیدار روی آخرین نسخه به‌روزرسانی شده باشد
      اگر پس از به‌روزرسانی، فاکتور همچنان در بخش «صورتحساب‌های نیازمند ارسال» نمایش داده می‌شود، مراحل زیر را انجام دهید:
      ⬅️ ابتدا وارد فاکتور فروش موردنظر شوید و سند حسابداری مرتبط با فاکتور را حذف کنید
      ⬇️
      سپس تاریخ صورتحساب را در فاکتور فروش به تاریخ جدید موردنظر تغییر داده و فاکتور را مجدداً ذخیره کنید
      ⬇️
      وارد سامانه مودیان مالیاتی → جمع‌آوری صورتحساب شوید و بازه تاریخی را مطابق تاریخ جدید صورتحساب انتخاب کنید
      ⬇️
      فاکتور را مجدداً جمع‌آوری کرده و گزینه «امضای صورتحساب و ارسال» را اجرا کنید
      ⬇️
      ✅ در پایان، وضعیت را از مرور سامانه مودیان مالیاتی بررسی کنید
      پس از انجام این مراحل، صورتحساب نباید مجدداً در بخش «صورتحساب‌های نیازمند ارسال» باقی بماند
      نکته:
      در این وضعیت، صرف اینکه فاکتور در فهرست صورتحساب‌ها* وضعیت «ارسال شده» داشته باشد و در کارپوشه مالیاتی نیز مشاهده شود، لزوماً باعث حذف خودکار آن از بخش «نیازمند ارسال» نمی‌شود. در صورت باقی‌ماندن این وضعیت، به‌روزرسانی نرم‌افزار و سپس بازسازی فرآیند جمع‌آوری و ارسال صورتحساب می‌تواند مشکل را برطرف کند

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.