- این موضوع 5 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 هفته، 1 روز پیش بدست
Maryam Mohammadi بهروزرسانی شده است.
- نویسندهنوشتهها
- 1405-05-17 در 17:21 #22262
Mori
مشارکت کنندهسلام
برای یکی از کارکنان که وسط ماه ترک کار داشته حقوق ماه آخر، عیدی، سنوات و بازخرید مرخصی را از قسمت محاسبات حقوق و دستمزد سپیدار انجام دادمبعد وارد فرم تسویهحساب قرارداد شدم و برای عیدی دوباره گزینه «محاسبه» را زدم سیستم هم پیغام داد که این محاسبه قبلاً انجام شده و پرسید آیا مجدداً انجام شود من تأیید کردم بعد از آن مبلغ عیدی در تسویهحساب منفی شد. علت چیست؟
- 1405-05-17 در 17:24 #22263
Maryam Mohammadi
مشارکت کنندهسلام
با توجه به توضیح شما ابتدا بررسی کنید عیدی قبل از ورود به فرم تسویهحساب محاسبه شده یا خیر
اگر عیدی قبلاً در قسمت محاسبات انجام شده باشد هنگام تسویه نباید بدون بررسی مجدداً همان محاسبه را انجام دهید
محاسبه عیدی انجام شده
⬇️
ورود به فرم تسویهحساب
⬇️
مشاهده مبلغ عیدی محاسبهشده
⬇️
کنترل نتیجه تسویه
اگر سپیدار هنگام زدن «محاسبه» اعلام میکند که این محاسبه قبلاً انجام شده است، این پیام نشان میدهد برای همان مورد محاسبه قبلی وجود دارد تأیید محاسبه مجدد میتواند باعث برگشت و محاسبه دوباره اطلاعات شود و نتیجه تسویه را تغییر دهد. - 1405-05-17 در 17:25 #22264
Mori
مشارکت کنندهاگر اشتباهاً محاسبه مجدد را تأیید کرده باشم و عیدی منفی شده باشد، چطور اصلاحش کنم؟
- 1405-05-17 در 17:27 #22265
Maryam Mohammadi
مشارکت کنندهابتدا محاسبهای را که مجدداً انجام شده بررسی و در صورت نیاز برگشت از محاسبه بزنید.
برگشت محاسبه اشتباه
⬇️
کنترل اطلاعات ماهانه و کارکرد عیدی
⬇️
انجام صحیح محاسبه عیدی
⬇️
ورود مجدد به تسویهحساب
⬇️
کنترل مبلغ عیدی، سنوات و بازخرید مرخصی
در تسویهحساب، اگر محاسبات مربوطه قبلاً انجام شدهاند، قبل از انتخاب مجدد «محاسبه» حتماً پیام سپیدار را بررسی کنید؛ مخصوصاً زمانی که سیستم اعلام میکند محاسبه قبلاً انجام شده است.
- 1405-05-17 در 17:27 #22266
Mori
مشارکت کنندهبرای تسویه کامل کارمند در سپیدار بهتر است چه ترتیبی را رعایت کنم؟
- 1405-05-17 در 17:29 #22267
Maryam Mohammadi
مشارکت کنندهبهتر است ابتدا اطلاعات کارمند و تاریخ ترک کار را کنترل کنید و سپس محاسبات موردنیاز را انجام دهید:
اطلاعات ماهانه تا تاریخ ترک کار
⬇️
محاسبه حقوق ماه آخر
⬇️
محاسبه عیدی، سنوات و بازخرید مرخصی
⬇️
تسویهحساب قرارداد
⬇️
کنترل مبالغ نهایی و صدور اسناد مربوط
به این ترتیب، قبل از انجام مجدد هر محاسبه در فرم تسویهحساب مشخص است که کدام موارد قبلاً در محاسبات حقوق و دستمزد سپیدار انجام شدهاند.
- نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.