تاپیک: چرا مبلغ عیدی در تسویه‌حساب کارکنان سپیدار منفی نمایش داده می‌شود؟
نمایش 4 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      Mori
      مشارکت کننده

سلام
      برای یکی از کارکنان که وسط ماه ترک کار داشته حقوق ماه آخر، عیدی، سنوات و بازخرید مرخصی را از قسمت محاسبات حقوق و دستمزد سپیدار انجام دادم

بعد وارد فرم تسویه‌حساب قرارداد شدم و برای عیدی دوباره گزینه «محاسبه» را زدم سیستم هم پیغام داد که این محاسبه قبلاً انجام شده و پرسید آیا مجدداً انجام شود من تأیید کردم بعد از آن مبلغ عیدی در تسویه‌حساب منفی شد. علت چیست؟

Maryam Mohammadi
      مشارکت کننده

سلام
      با توجه به توضیح شما ابتدا بررسی کنید عیدی قبل از ورود به فرم تسویه‌حساب محاسبه شده یا خیر
      اگر عیدی قبلاً در قسمت محاسبات انجام شده باشد هنگام تسویه نباید بدون بررسی مجدداً همان محاسبه را انجام دهید
      محاسبه عیدی انجام شده
      ⬇️
      ورود به فرم تسویه‌حساب
      ⬇️
      مشاهده مبلغ عیدی محاسبه‌شده
      ⬇️
      کنترل نتیجه تسویه
      اگر سپیدار هنگام زدن «محاسبه» اعلام می‌کند که این محاسبه قبلاً انجام شده است، این پیام نشان می‌دهد برای همان مورد محاسبه قبلی وجود دارد تأیید محاسبه مجدد می‌تواند باعث برگشت و محاسبه دوباره اطلاعات شود و نتیجه تسویه را تغییر دهد.

Mori
      مشارکت کننده

اگر اشتباهاً محاسبه مجدد را تأیید کرده باشم و عیدی منفی شده باشد، چطور اصلاحش کنم؟

Maryam Mohammadi
        مشارکت کننده

ابتدا محاسبه‌ای را که مجدداً انجام شده بررسی و در صورت نیاز برگشت از محاسبه بزنید.
        برگشت محاسبه اشتباه
        ⬇️
        کنترل اطلاعات ماهانه و کارکرد عیدی
        ⬇️
        انجام صحیح محاسبه عیدی
        ⬇️
        ورود مجدد به تسویه‌حساب
        ⬇️
        کنترل مبلغ عیدی، سنوات و بازخرید مرخصی
        در تسویه‌حساب، اگر محاسبات مربوطه قبلاً انجام شده‌اند، قبل از انتخاب مجدد «محاسبه» حتماً پیام سپیدار را بررسی کنید؛ مخصوصاً زمانی که سیستم اعلام می‌کند محاسبه قبلاً انجام شده است.

Mori
      مشارکت کننده

برای تسویه کامل کارمند در سپیدار بهتر است چه ترتیبی را رعایت کنم؟

Maryam Mohammadi
      مشارکت کننده

بهتر است ابتدا اطلاعات کارمند و تاریخ ترک کار را کنترل کنید و سپس محاسبات موردنیاز را انجام دهید:
      اطلاعات ماهانه تا تاریخ ترک کار
      ⬇️
      محاسبه حقوق ماه آخر
      ⬇️
      محاسبه عیدی، سنوات و بازخرید مرخصی
      ⬇️
      تسویه‌حساب قرارداد
      ⬇️
      کنترل مبالغ نهایی و صدور اسناد مربوط
      به این ترتیب، قبل از انجام مجدد هر محاسبه در فرم تسویه‌حساب مشخص است که کدام موارد قبلاً در محاسبات حقوق و دستمزد سپیدار انجام شده‌اند.

نمایش 4 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.