تاپیک: چطوری سند دایم را در سپیدار برگردانیم؟

برچسب ها: 

نمایش 5 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      tezgiftc
      مشارکت کننده

من سند اصلاحیه دارم و به دلیل دایم بودن اسناد و سند اختتامیه نمیتونم اصلاح کنم
      سند های سال قبل را دایم کردم الان اجازه اصلاح سند نمیده
      راهکاری دارد؟

سلام
      در نرم‌افزار سپیدار، اگر سند سال قبل را دایم (ثبت نهایی) کرده‌اید و اجازه اصلاح آن را ندارید، باید ابتدا سند را از حالت دایم خارج کنید:
      1_به بخش گزارش اسناد دایم بروید.
      2_سند مورد نظر را انتخاب کنید.
      3_گزینه «ابطال سند دایم» یا «بازگرداندن سند به حالت موقت» را اجرا کنید.
      پس از این کار، امکان ویرایش سند فراهم می‌شود.
      اگر این گزینه برای شما فعال نیست، ممکن است سطح دسترسی لازم را نداشته باشید که در این صورت باید با مدیر سیستم یا حسابدار هماهنگ کنید.
      در صورتی که امکان ابطال سند دایم وجود نداشت، می‌توانید با ثبت سند اصلاحیه، اشتباهات را اصلاح نمایید
      موفق باشید.

kamaljamali115
      مشارکت کننده

در زمان بستن حساب‌ها، اسناد به حالت دائم تبدیل شده است. حالا اگر یک برگشت رسید انبار نیاز به اصلاح تاریخ داشته باشد، چطور می‌توانیم تاریخ سند را تغییر دهیم در حالی که سیستم اجازه اصلاح نمی‌دهد؟

سلام و درود

قبل از هر اقدامی، حتماً از سیستم نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت نیاز بتوانید تغییرات را بازگردانید.

برای اصلاح برگشت رسید انبار در سپیدار مراحل زیر را دنبال کنید:

1-اگر عملیات پایان سال برای سیستم انبار انجام شده است، ابتدا باید پایان سال مربوط به انبار برگشت رسید را باز کنید.

2-اگر برگشت رسید انبار در قیمت‌گذاری اسناد انبار شرکت کرده و دارای فی است، لازم است قیمت‌گذاری اسناد انبار را برگشت بزنید.

3-در صورتی که برگشت رسید انبار دارای سند حسابداری است، ابتدا سند حسابداری را به حالت موقت تبدیل کنید.

سپس سند حسابداری برگشت رسید انبار را باز کنید تا امکان اصلاح تاریخ برای شما فراهم شود.

با انجام این مراحل می‌توانید بدون ایجاد مشکل در سایر اسناد، تاریخ برگشت رسید انبار را اصلاح کنید.

موفق و پیروز باشید.

kamaljamali115
      مشارکت کننده

سلام
      چگونه می‌توان اسناد دائم سپیدار را به حالت موقت برگرداند؟

کاربران سپیدار گاهی در فیلم‌های آموزشی با دستوری مواجه می‌شوند که در منوهای سیستم وجود ندارد و به دنبال راهی برای تبدیل اسناد دائم به موقت هستند.

سلام خدمت شما
      قبل از هر اقدامی اول نسخه پشتیبان تهیه کنید تا بعدا اگر نیاز به بازیابی بود مشکی براتون پیش نیاد.
      برای بازگرداندن اسناد دائم به حالت موقت در سپیدار، مراحل زیر را دنبال کنید:

وارد بخش حسابداری شوید و گزینه تبدیل اسناد موقت به دائم را انتخاب کنید.

در قسمت شماره سند، شماره سندی که قصد دارید به حالت موقت برگردد را وارد کنید.

سپس در بالای صفحه روی علامت قفل بسته کلیک کنید تا عملیات عکس انجام شود و سند به حالت موقت بازگردد.

با این روش می‌توانید به راحتی اسناد دائم را به موقت تبدیل کرده و تغییرات لازم را اعمال کنید.

نمایش 5 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.