تاپیک: چگونه کالای فروخته‌شده قبل از خرید نرم‌افزار سپیدار را برگشت بزنیم؟
  • این موضوع 8 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 هفته پیش بدست mohamad به‌روزرسانی شده است.
نمایش 5 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      mohamad
      مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
      شرکت ما سال گذشته کالایی را به مشتری فروخته و فاکتور فروش و خروج انبار آن را در سیستم قبلی ثبت کرده است. امسال نرم‌افزار سپیدار را خریداری کرده‌ایم و حالا همان مشتری می‌خواهد کالا را پس بدهد
      چون فاکتور فروش قبلی در سپیدار وجود ندارد فاکتور برگشتی و برگشت خروج انبار را چطور ثبت کنم؟

Maryam Mohammadi
      مشارکت کننده

سلام وقت شما هم بخیر
      چون فاکتور فروش اولیه در سپیدار ثبت نشده، باید فاکتور برگشتی بدون مبنا صادر کنید
      از مسیر زیر وارد شوید:
      مشتریان و فروش ← عملیات ← فاکتور برگشتی جدید
      سپس مشتری، کالای برگشتی، تعداد و فی توافق‌شده را وارد کرده و فاکتور را ذخیره کنید.

mohamad
      مشارکت کننده

برای ورود دوباره کالا به انبار باید برگشت خروج انبار را جداگانه ثبت کنم؟

Maryam Mohammadi
        مشارکت کننده

بعد از ذخیره فاکتور برگشتی، از بالای همان فرم گزینه صدور سند برگشت خروج انبار را انتخاب کنید
        در فرم بازشده، انبار و تعداد کالای برگشتی را کنترل و سند را ذخیره کنید با ثبت این سند، موجودی کالا افزایش پیدا می‌کند و گردش آن در کاردکس کالا نیز نمایش داده می‌شود
        در واقع فاکتور برگشتی بدون مبنا است اما سند برگشت خروج انبار بر مبنای همین فاکتور برگشتی صادر می‌شود.

mohamad
      مشارکت کننده

مبلغی را که باید به مشتری برگردانیم چطور ثبت کنم؟

mohamad
        مشارکت کننده

اگر وجه را به مشتری پرداخت می‌کنید، از بالای همان فاکتور برگشتی گزینه ثبت اعلامیه پرداخت را بزنید و اطلاعات حساب بانکی یا صندوق، تاریخ و مبلغ پرداخت را ثبت کنید
        اگر مبلغ فعلاً به‌عنوان بستانکاری مشتری باقی می‌ماند، ثبت اعلامیه پرداخت را به زمان پرداخت واقعی موکول کنید.

Maryam Mohammadi
        مشارکت کننده

اگر وجه را به مشتری پرداخت می‌کنید، از بالای همان فاکتور برگشتی گزینه ثبت اعلامیه پرداخت را بزنید و اطلاعات حساب بانکی یا صندوق، تاریخ و مبلغ پرداخت را ثبت کنید
        اگر مبلغ فعلاً به‌عنوان بستانکاری مشتری باقی می‌ماند، ثبت اعلامیه پرداخت را به زمان پرداخت واقعی موکول کنید.

Maryam Mohammadi
      مشارکت کننده

تصویر پیوست انجمن

mohamad
      مشارکت کننده

ممنون از توضیحات شما
      پس فاکتور برگشتی را بدون مبنا و با مبلغ توافقی ثبت می‌کنم سپس از بالای همان فاکتور سند برگشت خروج انبار و در صورت پرداخت وجه، اعلامیه پرداخت را صادر می‌کنم.

نمایش 5 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.