نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      مریم صنعتگر
      مشارکت کننده

سلام دوستان وقت بخیر
      سپیدار چند سطح را پوشش میدهد
      ما یک شرکت تولیدی هستیم از دوستانی که تجربه کار با سپیدار را دارند آیا این نرم افزار مناسب شرکت تولیدی است
      در صورتی که مقایسه ای از هلو و سپیدار را دارید در اختیار من بگذارید
      در اینترنت سرچ میکنم محتوای درستی گیرم نمیاد

درود بر شما.
      سپیدار سیستم 4 سطحی است.ساختار حساب های سپیدار از گروه حساب، کل، معین و یک سطح تفصیلی (چهارم) شناور تشکیل شده است. میتوانید از کدینگ پیش فرض تولیدی سپیدار استفاده کنید.
      سطوح بیشتر مورد نیاز شرکت تولیدی نیست و اگر سیستم انبار تولیدی، و در صورت امکان سیستم تولید سپیدار را خریداری کنید میتوانید از ورود و خروج کالا، ارسال به خط تولید، BOM و … را در سیستم داشته باشید. البته قبل از خرید میتوانید دموی نرم افزار سپیدار را هم مشاهده کنید.
      سطوح تفصیلی بیشتر را شرکت های پیمانکاری نیاز دارند که بتوانند قراردادها را به تفکیک کارفرما و … داشته باشند که اگر سیستم حسابداری پیمانکاری سپیدار را داشته باشند نیازی به سطوح بیشتر از 4 نیست و به صورت کامل بهای تمام شده هر قرارداد را به تفکیک پیمانکار و … داشته باشند.
      متاسفانه فایل مقایسه ای نداریم ولی پیشنهاد میکنم حتما قبل از خرید هر نرم افزاری مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.
      5 نکته کلیدی در انتخاب نرم افزار حسابداری مناسب

hasankhtezgift
      مشارکت کننده

سلام ممنون از توضیح تون
      یه سوال داشتم تا جایی که تحقیق کردم سپیدار نزم افزار خوبیه ولی تحت وب نیست و مجبور هستیم که حتما در دفتر کار حضور داشته باشیم
      راهکاری دارید که بتونیم از راه دور وصل بشیم ولی انی دسک و … نمیخوایم
      ممنون

درود بر شما.
        بله سپیدار تحت وب نیست ولی همکاران ما در نمایندگی میتوانند امکانی برای کسب و کار شما فراهم کنند که بتوانید خارج از سازمان به نرم افزار سپیدار دسترسی داشته باشید.
        میتوانید از بخش پشتیبانی همین سایت تیکت ثبت کنید و در کمتر از 1 روز این مورد براتون انجام میشه.
        میتونید مقاله زیر رو هم در مورد دورکاری سپیدار مطالعه بفرمایید.
        نرم افزار سپیدار آنلاین و تحت وب

درود بر شما
      تفاوت های نرم افزار هلو و سپیدار را میتوانید از مقاله زیر مطالعه کنید.

تفاوت ها، مقایسه و فرق نرم افزار سپیدار با هلو

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.