نمایش 6 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      mohsen_shafiee_t
      مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
      قیمت سپیدار ابری چطوریه؟ من چرا هیچ سایتی سپیدار ابری پیدا نمیکنم؟

درود بر شما
      سپیدار ابری یک مدت کوتاهی پابلیش شد. الان سپیدار ابری وجود ندارد و فقط نرم افزار سپیدار که قبلا بود به تمامی مشتریان ارایه می شود.
      در صورتی که سرور ندارید و میخواهید بصورت آنلاین و یا ابری سپیدار را داشته باشید و بصورت آنلاین دسترسی داشته باشید میتوانید از سرویس های ابرامد استفاده کنید. البته چند تا راهکار وجود داره که اگر سرور داشته باشید میتوانیم براتون سرویس دورکاری راه اندازی کنیم که بتونید به سپیدار از هر جایی که خواستید دسترسی داشته باشید و اگر سرور مناسب ندارید و میخواهید سپیدار را بصورت آنلاین روی سرور های ابرآمد داشته باشید میتوانید با ما در ارتباط باشید.

روی لینک تماس با ما کلیک کنید تا همکاران ما در این خصوص توضیحات کامل را ارایه کنند.

mohsen_shafiee_t
      مشارکت کننده

ممنون از توضیحات کاملتون
      این جور که من متوجه شدم سپیدار ابری یک مدتی پس فروش میرفته است ولی الان همان سپیدار قدیم تحت ویندوز را سپیدار ارایه میده؟
      در صورتی که سرور داشته باشیم و بخواهیم سپیدار را روی سیستم های خودمان نصب بکنیم و از خارج از شرکت دو نفر بخواهند به سیستم سپیدار دسترسی داشته باشند چه کاری باید انجام بدیم؟
      اصلا امکان دسترسی از راه دور با توجه به ابری نبودن و تحت وب نبودن سپیدار داریم؟

یک مدت کوتاه سپیدار ابری ارایه شد و بخاطر سیاست های شرکت سپیدار متوقف شده است و شاید در آینده پابلیش شود یا نشود، شاید هم سراغ نسل جدیدتری از نرم افزارها بروند. در حال حاضر همان نرم افزار سپیداری بفروش میرسد که تمام شرکت ها دارند،
      اگر سرور دارید باید یک آی پی ثابت نیز تهیه کنید تا بشه از خارج از شرکت به سپیدار متصل شد.
      برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنم نوشته زیر را مطالعه بفرمایید تمام موضوعات را میتوانید مشاهده کنید.

دورکاری سپیدار

mohsen_shafiee_t
      مشارکت کننده

ممنون که وقت گذاشتید و توضیحات کامل ارایه دادید.
      پس اگر سپیدار ابری وجود ندارد قیمت نرم افزار سپیدار رو بفرمایید.
      قیمت نرم افزار سپیدار برای یک شرکت تولیدی که حسابداری دارد با انبار و سیستم تولید با 4 کاربر
      البته دو نفر هم باید از راه دور بتوانند به سپیدار وصل شوند
      یعنی قیمت حسابداری، قیمت انبار تولیدی، فروش و 4 کاربر رو بفرمایید

خواهش میکنم انجام وظیفست.
      برای مشاهده قیمت نرم افزار سپیدار میتونید وارد صفحه زیر بشوید و پیش فاکتور آنلاین را دریافت کنید، لیست قیمت نرم افزار سپیدار و محاسبه قیمت نرم افزار را میتونید به سادگی از لینک قیمت زیر دریافت کنید.

قیمت نرم افزار سپیدار

وارد صفحه قیمت نرم افزار سپیدار بشید و با انتخاب سیستم ها، نام و نام خانوادگی، شماره تماس و ایمیل خود را وارد کنید و پیش فاکتور قیمت سپیدار را هم میتوانید دانلود کنید و هم بهتون پیامک و ایمیل می شه.

rezakiyani19tt
      مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
      آیا نرم افزارهای ابری ایمن هستند و میشه بهشون اعتماد داشت؟
      سرعت، امنیت و در صورتی که اینرنت قطع شود تکلیف چیست؟

درود بر شما.
        معمولا نرم افزارهای ابری که زیر ساخت درستی دارند و از فایروال های مطمئن و چند لایه استفاده میکنند بدون شک امنیت بالایی هم دارند
        شرکت هایی که کلاود ارایه میدهند مانند سپیدار ابری، بر بستر اینترانت هستند. اینترانت نوعی اینترنت داخلی است (مانند این میماند که اگر اینترنت هم نداشته باشید سایت هایی مثل بانک باز می شوند) –
        نرم افزارهایی مثل راهکاران ابری همکاران سیستم از تکنولوژی بالا و امنیت بالایی برخوردار هستند.

نمایش 6 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.